Wie zijn wij?

Uitvaartcentrum van den Hout

Wie zijn wij?

Wij zijn Wilfred en Patricia van den Hout.

In 2003 hebben wij in Vaesrade/Nuth ons eigen uitvaartcentrum geopend. Een hele grote stap in ons leven. We begonnen aan een groot avontuur, waarvan we van tevoren niet wisten hoe het allemaal zou gaan verlopen.

De grootste uitdaging was het om van helemaal niets, iets op te bouwen. Beiden waren we al meerdere jaren werkzaam in de uitvaartbranche. Dit heeft natuurlijk als voordeel dat je al ontzettend veel ervaring hebt op alle mogelijke vlakken.

Toch was het eerste jaar erg spannend. Gaat het lukken? Krijg je het vertrouwen van de mensen? Gelukkig, kunnen we nu ruim 15 jaar later zeggen, dat het ons gelukt is.

Samen met onze medewerkers kunnen wij trots zijn op wat wij bereikt hebben in de afgelopen jaren. De reacties van de families zijn hartverwarmend. Reacties, die we zowel mondeling als schriftelijk of in ons gastenboek krijgen, spreken voor zich.

Wij hopen dan ook dat wij dit voor ons zo mooie en dankbare beroep nog velen jaren mogen beoefenen en u als familie te mogen bijstaan in een moeilijke periode in uw leven.

Bijstaan is wat we doen

Sinds begin 2018 hebben wij het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart.
Dit keurmerk hebben wij gekregen op basis tevredenheidsonderzoeken en door de waardering die wij kregen van nabestaanden na het verzorgen en volledig afronden van een representatief aantal uitvaarten gedurende het voorgaande jaar.
Hier zijn we uiteraard supertrots op!

U staat er dus niet alleen voor!